ONLİNE EĞİTİM MESAJI…

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

Cumhurbaşkanlığı kabinesi tarafından açıklanan yeni Covid-19 tedbirleri

kapsamında yavrularımız 04/01/20021 tarihine kadar eğitimlerine online olarak devam edeceklerdir. Kurumsal yapımız, sürekli geliştirilen online alt yapımız, deneyimli

kadromuz, zengin dijital kaynaklarımız ve rehberlik faaliyetlerimiz ile ZONGULDAK SINAV KOLEJİ online eğitim sürecinde her zaman farkını hissettirmiş, hissettirmeye devam eden ve kendini bu konuda ispatlamış bir kurumdur. Sınav Koleji çok hızlı bir şekilde yeni yol haritasını belirlemiş, dijital kaynaklarını zenginleştirmiş ve bu planlamaları siz değerli velilerimizle paylaşmıştır.

Hep ilklere imza atan ve atmaya devam edecek olan kurumumuz yine zaman

ilerledikçe a,b,c planlarını devreye sokacaktır.

Bu süreçte siz değerli velilerimizin desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız vardır. Öğrencilerimizin evde kaldıkları bu zorunlu durumda derslere katılmaları sürecin verimli geçmesi için elzem bir durumdur. (yaptığımız yatırımlarla sınıfı eve getiriyoruz.) kurumumuz bu süreçte yine TAKİP politikasını en iyi şekilde uygulayacaktır. Bu durumu veli-öğrenci ve okul iş birliği ile en iyi şekilde atlatacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu süreçte yavrularımızın bir an önce okula dönmeleri için Cumhurbaşkanlığımız tarafından alınan yeni tedbirlere sıkıca uymamız, zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamamız büyük rol oynamaktadır.

Sınav Koleji adına sizleri saygı ve sevgilerimizle selamlıyor, hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

HALİL VECDİ ILGIN

ZONGULDAK SINAV KOLEJİ GENEL MÜDÜRÜ