Hakkımızda

​1996 yılında alanında uzman öğretmenlerin bir araya gelmesiyle kurulan Fark Eğitim Öğretim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. aynı yıl ilkeli güvenli, çağdaş eğittim sloganı ile yola çıkarak Fark Dershanesi‘ni kurmuş, ilimizde eğitim – öğretim alanında bir çok başarıya imza atmıştır.

Öğrencilerinin ÖSYM ve orta öğretim sınavlarında elde ettiği Türkiye dereceleri, Türkiye’nin gözde üniversitelerine yerleştirdiği öğrencileri ile ulusal alanda da tanınan bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

2008 yılında eğitim alanında sahip olduğu bu tecrübeyi ulusal bir maka ile birleştirerek, Fark Sınav Eğitim Kurumları olarak yoluna devam eden kurumumuz 2014 yılında dershanelerin dönüşümü kapsamında Fark Sınav Temel Lisesi olarak hizmet vermeye başlamış ve okulculuk alanında da elde ettiği başarılarla kendini kanıtlamıştır.

2019-2020 yılında yaptığı yatırımlarla Zonguldak ili Kozlu ilçesi İncirharmanı mevkisinde kendi kampüsüne taşınan kurumumuz Zonguldak Sınav Koleji olarak Anasınıfı – İlkokul – Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak hizmet vermektedir.