Deneyimli / Dinamik Eğitim ve Öğretim Kadrosu

Sınav Ortaokullarında başarının ancak güçlü bir kadroyla mümkün olacağı bilinciyle, Sınav Dergisi Dershaneleri’nde olduğu gibi alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmenler/yöneticiler çalışır.

Sınav Ortaokullarının seçkin kadrosu her öğrenciyi yakından “Takip” eder, onlarla “Hakkaniyet” çerçevesinde ayrıştırmadan ve yarıştırmadan “Empati” kurarak ilgilenir.

Sınav Ortaokullarında öğretmenler, sınıftaki her öğrenciyi dikkate alarak dersi işler. İşlenen konu tam olarak anlaşılıp kavranmadan yeni konuya geçmez.

Sınav Ortaokullarında tüm dersler, etütler, ek çalışmalar, ödev takibi ve sınavlar seçkin öğretmen – yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür.

Sınav Ortaokullarında akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilmez ve disiplinden asla ödün verilmez. Devamsızlık, ödev kontrolü, sınav sonuçları vb. tüm süreçler yakından takip edilir ve velilerle paylaşılır.

Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı veya görüşmesi yapılır.