Modüler Konu Anlatımlı Setler

Sınav Ortaokullarında dersler Milli Eğitim Bakanlığı kitaplarıyla birlikte yıllık plana göre hazırlanmış, “Sınav Dergisi” birikiminin okula uyarlanmış formatı olan aylık “Modüler Konu Anlatımlı Setler”den işlenir.

9 kitaptan oluşan “Modüler Konu Anlatımlı Setler” 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için ayrı ayrı hazırlanmıştır.
“Modüler Konu Anlatımlı Setler” açık konu anlatımıyla birlikte örnek soru, çözüm ve testlerin bulunduğu, aylık periyotlarla yayınlanan, kullanımı kolay kitaplardır.

Hatırlatma: Sınav Ortaokulunda okul derslerine ve LGS’ye en iyi şekilde hazırlayabilmek için eğitim TAM GÜN ve bir eğitim öğretim yılı 4 dönemdir. Dersler 5, 6 ve 7. sınıflarda 7 Eylül’de, 8. sınıflarda ise 31 Ağustos’ta başlar.