Okul İçi Güvenlik

Sınav Koleji, güvenli okul anlayışı ile öğrencilere en uygun ve güvenli atmosferi oluşturmak için özenli davranır.
Güvenli okul politikası, öğrencilerin evlerinden servisle alındıkları andan başlar, tekrar ailelerine teslim edilinceye kadar devam eder.

Okul servislerinde öğrencinin güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için sürekli denetimler yapılır ve süreler takip edilir. Tüm velilerimize ücretsiz olarak sunulan “Serviscell” servis bilgilendirme uygulaması sayesinde, servis gelmeden önce mesaj ya da arama yoluyla veliler bilgilendirilir.

Yine aynı sistemle öğrencinin servise bindiği ve indiği bilgisi de veliye iletilir. Eğitim ortamlarının güvenliği için yerleşke içi ve çevresi, güvenlik kameralarıyla sürekli kontrol edilip kayıt edilir. Dersliklerde kullanılan eğitim materyallerinin kazalara sebebiyet vermeyecek şekilde olmasına ve yerleştirilmesine çalışılır.

Güvenli Alışveriş

Sınav Kolejinde öğrencilerin okul kıyafetleri için “ Sınav Store  ”lar bulunur. Sınav Kolejinde okul kıyafeti seçimine velilerle yapılan anket neticesinde karar verilir. Öğrencilerin sağlığı ve beğenisi göz .nüne alınarak hazırlanan %100 pamuklu organik kumaştan üretilmiş kıyafetler tercih edilir.

Aynı şekilde kimyasal maddeler içermeyen AB standartlarında indantren kumaş boyaları kullanılır. Öğrencilerin okul kıyafetlerinden sıkılmamaları için şık tasarımlar ve bunların farklı renk varyasyonları oluşturulur.