Deneyimli / Dinamik Eğitim ve Öğretim Kadrosu

Sınav Liselerinde başarının ancak güçlü bir kadroyla mümkün olacağı bilinciyle, alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmenler-yöneticiler çalışır.

Sınav Liselerinin seçkin kadrosu her öğrenciyi yakından “Takip” eder, onlarla “Hakkaniyet” çerçevesinde ayrıştırmadan-yarıştırmadan “Empati” kurarak ilgilenir.

Sınav Liselerinde öğretmenler, sınıftaki her öğrenciyi dikkate alarak dersi anlatır. İşlenen konu tam olarak anlaşılıp kavranmadan yeni konuya geçmez.

Sınav Liselerinde tüm dersler, etütler, ek çalışmalar, ödev takibi ve sınavlar seçkin öğretmen-yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür.

Sınav Liselerinde akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilmez ve eğitim disiplininden asla ödün verilmez. Başarı, devam, ödev kontrolü, sınav sonuçları vb. tüm süreçler yakından takip edilir ve velilerle paylaşılır. Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı veya görüşmesi yapılır.