Eğitim Delisi Öğretmenler

Eği̇ti̇me Adanmış Öğretmen Kadrosu

Sınav Kolejinde öğretmen seçimine büyük bir özen gösterilir. Onun için burada kendini eğitime adamış, başarılı, özverili, yeniliğe açık, mesleki bilgisi ve genel kültürü yüksek, iletişim kurabilme, kriz çözebilme yeteneği olan, öğrencilerinin bireysel farklılıklarını gözeten öğretmenler görev yapar.

Sınav Koleji öğretmenleri, her öğrenciyi büyük bir sorumlulukla yakından takip eder, onlarla hakkaniyet çerçevesinde ‘ayrıştırmadan-yarıştırmadan’ ilgilenir ve sürekli empati kurarak onları anlamaya çalışır.

Öğretmen Mutlu İse Eği̇ti̇m Hari̇ka Olur

Sınav Koleji “Öğretmen mutlu ise, eğitim harika olur” sloganıyla yola çıktı. İlk günden itibaren öğretmenlerinin niteliği ve başarısının artırılması için öğretmenlere özlük hakları dahil geniş imkanlar tanımaktadır.

Bu yüzden Sınav Kolejinde kendini mesleğine adamış “Eğitim delisi” öğretmenler yıllarca ve güvenle görev yapar. Sınav Koleji öğretmenlerinden eğitim alan öğrenciler ise aynı şekilde hayatta mutlu ve başarılı olur.