Online Olanaklar

Öğrenci Başarısı = Takiptir

Sınav Kolejinde Sınav Net sistemi ile öğrencilerin sınav sonuçları, akademik performansları, devam-devamsızlık durumları 7/24 takip edilir. Kazanım tabanlı gelişmiş yüzlerce rapor ile öğrencilerin konu eksikleri ve nedenleri istatiksel olarak ortaya konur. Bu raporlar neticesinde, öğrenim süreci yeniden planlanarak, bireysel ya da grup çalışmaları ile eksiklerin giderilmesi sağlanır.

Sınav Kolejinde Sınav Net sistemi ile eğitim sürecinin birçok aşaması, SMS ya da e-mail yoluyla veliler ile anında paylaşılır. Sınav Kolejinde öğrenciler Sınav Net sistemi ile bilimsel ölçme ve değerlendirme yöntemleriyle denetimli, kaliteli eğitim öğretim süreci içinde yer alır. Veliler, öğretmenler ve yöneticiler ise öğrencilerinin devam durumları, başarı haritaları, sınav performansları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olur.