İnsan Kaynakları Poli̇ti̇kamız

Sınav Eğitim Kurumları üç temel değer üzerine kurulmuştur.

• Takip / Sorumluluk
  • Hakkaniyet / Dürüstlük
  • Empati / Duygudaşlık

Bu değerler Sınav Okullarında kısaca “ THE OKUL ” olarak adlandırılır ve Okul Kültürü bu değerler üzerinde yükselir.

Eğitim – Öğretim alanındaki başarısını güçlü öğretmen kadrosuna borçlu olan Sınav Eğitim Kurumlarında; kendini eğitime adamış, başarılı, özverili, liderlik yeteneği güçlü, yeniliğe ve teknolojiye açık, alanında en iyisi, mesleki hakimiyeti olan, genel kültürü yüksek ve iletişim kurabilme, kriz çözebilme, gerektiğinde öz eleştiri yapabilme becerisi güçlü, öğrencilerinin bireysel özelliklerini analiz edebilen öğretmenler görev yapmaktadır.

Sektördeki liderliğimizi ve başarımızı, kurumsal değerlerimize uygun olduğunu değerlendirerek kurumumuza dahil ettiğimiz nitelikli çalışanlarımız ile sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz.