Spor

Açık Ve Kapalı Spor Alanları

Öğrencilerimiz spor etkinliklerini, 4 mevsim kullanılabilecek açık kapalı spor alanlarında gerçekleştirir. Nitelikli spor becerilerinin yanı sıra spor bilgisi ve kültürünü de derslerde öğrenir. Aynı zamanda spor eğitimi için uygun ve zengin ekipmanlardan uzman eğitimciler eşliğinde faydalanır.

Sınav Kolejinde, spor eğitiminin dalları olan buz pisti, basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik, salon okçuluğu için kapalı spor salonları, basketbol, foot, voleybol, badminton için açık spor salonları ve masa tenisi, aikido, uzak doğu sporları, capoeira, atletizm için özel tasarlanmış alanlar bulunur.

Böylece öğrenciler kaliteli, konforlu, çok seçenekli spor eğitimi ve nitelikli sportif etkinliklerle, spor alışkanlığı kazanır, yoğun akademik programla dengeli spor yapma imkanı bularak, sağlıklı yaşam ve sağlıklı düşünme bütünlüğünü kurar .

Buz Pisti

Dans Pisti