Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programı

Bugün, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutladık. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla yaşandığı bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha güvenle bakacağız.

Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ortaokul öğrencilerimizin sunduğu tören programımız ile kutluyoruz. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.