Cherish Your Past Projesi

2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okulumuzda yürütülecek olan eTwinning projesinin adı “Cherish Your Past” dır. İngilizce Öğretmenimiz Bengi Balcı tarafından yürütülecek olan projeye Moldova’dan 3, Romanya’dan 8 ve Türkiye’den 8 ortak katılmaktadır. Bu Projenin Amacı Öğrencilerimizin Yabancı Dilini Geliştirmek, yeni insanlar tanımak ve işbirliği içinde çalışmalarını sağlamaktır. Web 2.0 araçları ile yürüteceğimiz bu projedeki öğrencilerimiz; 7. sınıf öğrencilerimizden Dila Turpçu ve Mina Turpçu’dur. Projemizin amacı geçmiş değerlerimizi ve geleneklerimizi diğer ülkelerle paylaşmak ve kültür alışverişi yapmaktır. Mayıs ayına kadar yürüteceğimiz bu projemizin okulumuza ve öğrencilerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz.