Eğitimde Yeni Dönem Sınav – Okul Konsepti

​Sınav Dergisi Dershanelerinin birikimiyle okul içinde sınavlara hazırlık uygulamasını ilk defa tam anlamıyla Sınav Koleji başlattı. Hiçbir öğrencisi dershaneye gitmediği gibi YGS ve LYS’de okullar arasında Türkiye birincisi oldu. Üstelik bu konsepti yıllardır başarıyla uyguluyor.

Sınav Liseleri, Sınav Kolejinde başarısı kanıtlanmış, okul+kurs uygulamasından hareketle hem okul derslerine hem de üniversiteye en iyi şekilde hazırlamak için eksiksiz eğitim veriyor.

Sınav Liselerinde dersler Sınav Yayınlarının özel olarak hazırladığı “ Konu Anlatımlı Modüller ” ve “ Soru Bankası Modülleri ”nden işlenir.

Sınav Liselerinde ders ve sınavlara tüm öğrenciler; ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözümüne ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. Etüt ve ek çalışmalar öğrenci ya da sınıfın ihtiyacına göre belirlenir.