Eğitimde Yeni Konsept “Sınav” Okulu

Sınav Dergisi Dershanesi birikimiyle, okul içinde sınavlara hazırlık uygulamasını ilk defa tam anlamıyla Sınav Koleji başlattı. Hiçbir öğrencisi dershaneye gitmediği halde LGS‘de yüksek başarı, YKS ve AYT-TYT’de ise Türkiye birinciliği aldı. Üstelik bu konsepti yıllardır başarıyla uyguluyor.

Sınav Ortaokulları, başarısı kanıtlanmış bu uygulamadan hareketle hem okul derslerine hem de sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için TAM GÜN eğitim veriyor.

Sınav Ortaokullarında derslere ve sınavlara tüm öğrenciler girer. Ek çalışma, etüt, ödev tamamlama ve soru çözümüne ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. Etüt ve ek çalışmalar öğrenci ya da sınıfın ihtiyacına göre belirlenir.

Mevzuatın öngördüğü gün ve saatler dışındaki çalışmalar “Yetiştirme Kursu/Etkinlikler” kapsamında yapılır.